Tuesday, May 3, 2011

Entry Gedik + Poyo = menyampah

Hyeeee alls... hari ni kan, i nak story mori sikit kat u all sumer. Cerita pasal cuti labour day i. Iyelah all, i pon labour jugak. So i pon dapat cuti juga like u all sumer. U tak nak tanya ke i pergi mane cuti semalam? Tanyalah, tanyalah. U all ni kan suke taw buat i tergedik-gedik syok sendiri story mori pasal i. Tanyalah cepat i pergi mana semalam.


Haaa, macam tulah i sayang. I tak pergi mana-mana pon all.... U janganlah gelakkan i. I serius ni taw. I duduk kat rumah jer. Suci jer tiga hari kat rumah tanpa sebarang noda. Iyerlah nyah.. i serius ni. U gelakkan i kenapa? Cubit baru tahu. Biase tu. Menci mak..

Macam ni sebenarnya nyah. Minggu lepas i dah terkinja-kinja nak ikut dia. Dia sape? Dia lah. Jantan i tu. Bukan scandal i taw. I serius dengan dengan dia. Parents kitorang pon dah restukan we all. Kenapa u all? Ouwhhh i tahu, u all jelous kan. For sure u all jelouse sebab i dapat jantan hangat di pasaran. U ada? So? Hikhikhik...

Ermm continue, continue. I dah siap kemas-kemas, packing-packing and beli sumer-sumer yang patut. At the last time i dapat call... ‘baby, family i sumer balik tau. U tak kisahkan jumpa they alls.’..... OMG bagai nak runtuh jantung i rase. Bukan i tak nak balik. Tapi i tak sanggup berdepan dengan family dia. U all pon tahu kan, i ni pemalu. Suci dalam debu gitu. So, i very-very segan. I tahu, i ni, cantik, gebu, comey, menarik, tertarik, n bergetah. So, i tak rela kalau kena renung-renung, tenung-tenung or jeling-jeling. U tahu kan. I pemalu. I tak sanggup nyah. Tak kuase i..

Alls.. i pon nangis-nangis malam tu sampai bengkak-bengkak mata i yang chumel-chumel ni. I tak sampai hati nak biarkan dia balik sorang-sorang. I tak rela nyamuk-nyamuk, semut-semut durjana gigit dia. Habes body ketak-ketak dia tu nanti. Serius nyah... i loving giler kat dia. Tapi noo noo noo, i sayang-sayang pon, i tak sanggup serahkan soul and basket i pada dia. U believe me ok...

Tapi i syukur sangat. Dia really faham i. ‘ it ok baby. I faham u. I tak terkilan pon kalau u tak ikut. U rehat k. Take care. Ingat i always yer sayang.’ Uuhhhh its look like William and Kate. I so poyo dapat jantan like dia. Seriously taw. Dia really faham i. I bahagia dengan dia.

Dan dengan itu. I rela tinggal kat rumah selama tiga hari tanpa terkena sebarang cahaya matahari. Suci, bersih, segar dan nyata. I tak tipu u all pown. I tahu u menyampah sebab u jelous i dapat jantan meletop. U all ada? Huh.

1 comment:

Gemini said...

i like u......