Wednesday, August 3, 2011

cerita luar kelambu

what's you..

salam ramadhan al mubarak majid.

hari ni gua nak story sikit pasal semalam punya cerita. harap-harap cerita gua ni tak disamakan dengan kes tunang penjaga gol bola sepak harimau malaya negara kita. gua sekadar nak kongsi cerita luar kelambu jer ni. yang dalam kelambu tak boleh, nyamuk pon gua kunyah-kunyah tak kasi chance, inikan plak lu suma mak bapak dinasour. muahahahaha...

gua semalam hilang taring lah.. ganas-ganas gua tiba-tiba jambu. hilang segala kejadah lagend semua. dad, mom, gua rindu bangat sama kamu seh. (penyalahgunaan bahasa asing ni)..  dah dua hari guna kuatkan hati. gua memang dah tahu akibat kalau gua call mak gua tu. mesti berterabur habis air mata semua. tapi gua manusia biasa. tak boleh mengubah kebiasaan. gua kalah, terus call my mom. perh, tak sampai lima minit berderai air mata. tak boley tahan beb. boleh plak orang tua tu tanya gua sahur and berbuka apa. bab makan gua memang syahdu. apa lagi. terus kirim salam kat ayah dan gua putuskan line.

mak hidup lagi, ayah pun ada lagi, tapi gua dah macam ni punya sasau. macam mana bila gua kena beraya rumah mentua nanti ni? aduyai.... masalah'i aku ni, jalan selesai pe nye nye pon tak ada'i. hadoiii'ie.

2 comments:

Gemini said...

Kalau takut dilambong Ombak...aduyaiiii...kasih ibu & ayah membawe ke syurga....;)

janganla nangis sayangiii...;)...

makissa said...

sayang iee pon.. adooiii..
masalah ini nye pon.. rindui sangat pon..